0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Elektronika in računalništvo

Robotski kompleti
super
cena!
Izobraževalni Robot Ebotics Mibo Bluetooth
62,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Izobraževalni Robot Ebotics Mibo Bluetoothpo najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Bbc Micro
32,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Bbc Micropo najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Arm Robot
86,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Arm Robotpo najboljši ceni.

super
cena!
MBot izobraževalni robot Ranger Makeblock
214,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite MBot izobraževalni robot Ranger Makeblockpo najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Mega Maker
156,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Mega Makerpo najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Maker Control
44,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Maker Controlpo najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Maker 1
27,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Maker 1po najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Maker 2
27,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Maker 2po najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Maker 3
27,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Maker 3po najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Curious Cars Sam Labs
181,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Curious Cars Sam Labspo najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Makex 2019 City Guardian Arena Makeblock
214,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Makex 2019 City Guardian Arena Makeblockpo najboljši ceni.

super
cena!
Izobraževalni Robot Makeblock Explorer
122,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Izobraževalni Robot Makeblock Explorerpo najboljši ceni.

super
cena!
Komplet Robotika Robot Science MAKEBLOCK
312,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet Robotika Robot Science MAKEBLOCKpo najboljši ceni.

super
cena!
Izobraževalni Robot Robobloq Qobo Oranžna
124,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Izobraževalni Robot Robobloq Qobo Oranžnapo najboljši ceni.

super
cena!
Izobraževalni Robot Makeblock MTiny WiFi 1800 mAh
248,95€

Robotski kompleti

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Izobraževalni Robot Makeblock MTiny WiFi 1800 mAhpo najboljši ceni.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.