kosarica Košarica (0)
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Elektronika in računalništvo

Slušalke z mikrofonomsuper
cena!
Slušalke z mikrofonom 1LIFE 1IFEHSSNDONE (3.5 mm) Črna
7,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:4 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom 1LIFE 1IFEHSSNDONE (3.

super
cena!
Slušalke z mikrofonom Go & Play Small 2
14,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:4 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom Go & Play Small 2po najboljši ceni.

super
cena!
Zložljive Slušalke z Bluetoothom Go & Play Travel
24,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:4,5 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zložljive Slušalke z Bluetoothom Go & Play Travelpo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke z mikrofonom Go & Play Sky Aluminij
19,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:3,5 Št:2

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom Go & Play Sky Aluminijpo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke z mikrofonom Go & Play Small 3 3.5 mm
14,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:3,5 Št:2

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom Go & Play Small 3 3.

super
cena!
Slušalke z mikrofonom Panasonic RP-TCM105E in-ear Roza
15,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:4 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom Panasonic RP-TCM105E in-ear Roza po najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke z mikrofonom NGS Artica Patrol Red ARTICA PATROL Rdeča
28,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:4 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom NGS Artica Patrol Red ARTICA PATROL Rdeča po najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke z mikrofonom Energy Sistem 428144 Črna
19,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:4,5 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom Energy Sistem 428144 Črna po najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke z mikrofonom Tacens AH118 Črna
9,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:3,5 Št:3

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom Tacens AH118 Črna po najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke z mikrofonom Hiditec WHP01000
33,95€

Slušalke z mikrofonom

Ocena:4,5 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z mikrofonom Hiditec WHP01000 po najboljši ceni.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.