0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Elektronika in računalništvo

Zaslonski ščitniki
super
cena!
Zaščitno steklo za zaslone mobilnih telefonov Galaxy S9 3D Črna
12,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščitno steklo za zaslone mobilnih telefonov Galaxy S9 3D Črnapo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Iphone Xr Contact Extreme 2.5D
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Iphone Xr Contact Extreme 2.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy S10e Contact Extreme 2.5D
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy S10e Contact Extreme 2.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Huawei P Smart 2019 Contact Extreme 2.5D
7,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Huawei P Smart 2019 Contact Extreme 2.

super
cena!
Zaščitno steklo za zaslone mobilnih telefonov Iphone 7-8 Extreme 2.5D Črna
14,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščitno steklo za zaslone mobilnih telefonov Iphone 7-8 Extreme 2.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Ukrivljen Samsung Note 10 Extreme 3D
24,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Ukrivljen Samsung Note 10 Extreme 3Dpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A51 Contact Extreme 2.5D
7,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A51 Contact Extreme 2.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A10s KSIX
15,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A10s KSIXpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A10e KSIX
15,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A10e KSIXpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A20s KSIX
15,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A20s KSIXpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Huawei P40 Lite Contact
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Huawei P40 Lite Contactpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy S20 Contact
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy S20 Contactpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Realme X2 Contact
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Realme X2 Contactpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Huawei P40 KSIX
15,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Huawei P40 KSIXpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A80/a90 Contact
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A80/a90 Contactpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Huawei P40 Contact
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Huawei P40 Contactpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy S20+ Contact Extreme Curved 3D
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy S20+ Contact Extreme Curved 3Dpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy S20 Ultra Contact Extreme Curved 3D
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy S20 Ultra Contact Extreme Curved 3Dpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Xiaomi Mi 10/mi 10 Pro KSIX Extreme Curved 3D
22,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Xiaomi Mi 10/mi 10 Pro KSIX Extreme Curved 3Dpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za zaslone mobilnih telefonov Samsung Galaxy A50 KSIX Extreme 2.5D
14,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za zaslone mobilnih telefonov Samsung Galaxy A50 KSIX Extreme 2.

super
cena!
Zaščitno steklo za zaslone mobilnih telefonov Realme X2 KSIX
13,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščitno steklo za zaslone mobilnih telefonov Realme X2 KSIXpo najboljši ceni.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Realme X2 Pro KSIX Extreme 2.5D
15,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Realme X2 Pro KSIX Extreme 2.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A51 2.5D
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A51 2.

super
cena!
Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A71 2.5D
9,95€

Zaslonski ščitniki

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zaščita za Ekran Kaljeno Steklo Samsung Galaxy A71 2.

1 2 3 4 5 6 . 8 9 10 11 12

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.