kosarica Košarica (0)
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Elektronika in računalništvo

Mikrofoni in slušalkesuper
cena!
Mikrofonom Karaoke Sing & Go Srebrna
12,95€

Mikrofoni in slušalke

Ocena:4,5 Št:3

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Mikrofonom Karaoke Sing & Go Srebrnapo najboljši ceni.

super
cena!
Microphone Mars Gaming MMICKIT Črna
68,95€

Mikrofoni in slušalke

Ocena:4 Št:2

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Microphone Mars Gaming MMICKIT Črnapo najboljši ceni.

super
cena!
Namizni mikrofon Ewent EW3550 Črna
9,95€

Mikrofoni in slušalke

Ocena:4 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Namizni mikrofon Ewent EW3550 Črna po najboljši ceni.

super
cena!
Namizni mikrofon NGS MS102
7,95€

Mikrofoni in slušalke

Ocena:4,5 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Namizni mikrofon NGS MS102 po najboljši ceni.

super
cena!
Namizni mikrofon KROM NXKROMKIMUPRO USB Črna
63,95€

Mikrofoni in slušalke

Ocena:4 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Namizni mikrofon KROM NXKROMKIMUPRO USB Črna po najboljši ceni.

super
cena!
Namizni mikrofon KEEP OUT XMICPRO USB Streaming LED Črna
156,95€

Mikrofoni in slušalke

Ocena:3,5 Št:3

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Namizni mikrofon KEEP OUT XMICPRO USB Streaming LED Črna po najboljši ceni.

super
cena!
Microphone NGS SINGER METAL 3 m Črna
22,95€

Mikrofoni in slušalke

Ocena:4,5 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Microphone NGS SINGER METAL 3 m Črna po najboljši ceni.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.