SLO(ENGHRV) - Google translate
0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Elektronika in računalništvo

Brezžične slušalkesuper cena!
Zložljive Slušalke z Bluetoothom CoolBox COO-AUB-12BL 300 mAh Modra
30,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4 Št:1

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zložljive Slušalke z Bluetoothom CoolBox COO-AUB-12BL 300 mAh Modrapo najboljši ceni.

super cena!
Brezžične slušalke 146688 Antibakterijska
28,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4 Št:1

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Brezžične slušalke 146688 Antibakterijskapo najboljši ceni.

super cena!
Brezžične slušalke z magnetnim polnjenjem NovaPods InnovaGoods
16,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4 Št:2

Če ste ljubitelj sveta pripomočkov, InnovaGoods vam ponuja najboljše in najbolj izvirne novosti za dom, avte, potovanja, otroke, tehnologijo, zabavo, itn.

super cena!
Brezžične slušalke BRIGMTON BAI-220 Črna
22,95€

Brezžične slušalke

Ocena:5 Št:2

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Brezžične slušalke BRIGMTON BAI-220 Črnapo najboljši ceni.

super cena!
Športne bluetooth slušalke Philips SHB-4305/00 USB 30 mW
49,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4 Št:1

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Športne bluetooth slušalke Philips SHB-4305/00 USB 30 mWpo najboljši ceni.

super cena!
Bluetooth slušalke z mikrofonom USB 146225
39,95€

Brezžične slušalke

Ocena:5 Št:1

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Bluetooth slušalke z mikrofonom USB 146225po najboljši ceni.

super cena!
Slušalke Bluetooth Panasonic Corp. RP-HTX90NE USB (3.5 mm)
154,95€

Brezžične slušalke

Ocena:5 Št:1

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth Panasonic Corp.

super cena!
Brezžične slušalke Sunstech WavePods Business Srebrna
73,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4,5 Št:2

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Brezžične slušalke Sunstech WavePods Business Srebrnapo najboljši ceni.

super cena!
Slušalke Bluetooth KSIX Executive 55 mAh Črna
26,95€

Brezžične slušalke

Ocena:5 Št:1

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth KSIX Executive 55 mAh Črnapo najboljši ceni.

super cena!
Slušalke Bluetooth Energy Sistem Urban 2 300 mAh
30,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4 Št:1

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth Energy Sistem Urban 2 300 mAhpo najboljši ceni.

super cena!
Zložljive Slušalke z Bluetoothom Motorola Pulse Escape
38,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4 Št:1

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zložljive Slušalke z Bluetoothom Motorola Pulse Escapepo najboljši ceni.

super cena!
Brezžične slušalke Go & Play Air Bluetooth Črna
20,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4 Št:6

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Brezžične slušalke Go & Play Air Bluetooth Črnapo najboljši ceni.

super cena!
Brezžične slušalke CoolBox COO-AUB-P03BK Črna
35,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Brezžične slušalke CoolBox COO-AUB-P03BK Črna po najboljši ceni.

super cena!
In Ear Slušalke Bluetooth 145844
9,95€

Brezžične slušalke

Ocena:4,5 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite In Ear Slušalke Bluetooth 145844 po najboljši ceni.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2020, Vse pravice pridržane.