Izberite dodatni artikel iz seznama v postopku nakupa (v košarici) in pridobite dodatni popust! Pri nakupi dveh ali več artikov priložimo še darilo.
  • Košarica je prazna.
Zapri
[[@LocationDropDown]]
Mobilna

Kako kupiti

 

 

Izbirajte med več kot 30.000 artikli in storitvami široke potrošnje po skupinskih cenah, s popusti do -95%!

 

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do -95%. Prijavite se na naša e-poštna (email) obvestila in jih prejemajte v vaš elektronski predal, ali nas spremljajte preko Facebooka.

 

ENOSTAVEN NAKUP

 

Ko najdete zanimivo ponudbo, lahko z nekaj kliki opravite nakup in uživate v izbranem izdelku ali storitvi.

 

VSE CENE VSEBUJEJO DDV. Oznaka SUPER CENA pomeni trajno nizka cena.

 

 

 

POSTOPEK NAKUPA

 

KOŠARICA

 

Uporabnik, ki želi na portalu SKUPONI opraviti nakup katerega koli proizvoda ali storitve iz ponudbe s postopkom prijave, mora imeti odprt uporabniški račun - registracija. Lahko pa izbere t.i. hitri nakup ter opravi nakup z enkratnim vpisom podatkov, brez ustvarjenega profila kupca.

 

V košarici ima kupec lahko vedno samo en artikel ali storitev. Lahko pa poveča količino za izbrani izdelek ali storitev. Če želi opraviti nakup več različnih izdelkov ali storitev, lahko to opravi z več zaporednimi nakupi. Če so artikli od istega ponudnika, se bodo stroški pošiljanja pri zaporednih nakupih obračunali glede na skupno težo izbranih artiklov.

 

 

NAKUP

 

Nakup poteka v štirih fazah:

 

Nakup

V prvi fazi lahko izbranemu izdelku oz. storitvi spremenimo količino.

 

Nakup

V drugi fazi izberemo način plačila.

 

Nakup

V tretji fazi potrdimo nakup in v primeru plačila s plačilno oz. kreditno kartico ali moneto opravimo še prenos sredstev.

 

Nakup

V četrti fazi je kupec obveščen o uspešno opravljenem nakupu in o morebitnih nadaljnjih postopkih povezanimi s plačilom v primeru, da kupec izbere plačilo po položnici - UPN. Hkrati se kupcu pošlje enako obvestilo še na njegov elektronski poštni naslov.

 

 

PLAČILO


Plačevanje na portalu SKUPONI je popolnoma varno, saj ustreza najvišjim standardom zaščite. Za potrebe kartičnega poslovanja se uporablja 256-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah. Podatki o karticah se ne shranjujejo na strežniku izvajalca. Poleg plačila s kreditno kartico, omogočamo tudi plačilo preko PayPala ali Valu-Monete, ki je za vse naročnike Simobila, Mobitela in Debitela že avtomatsko vključena in za njo ni potrebno plačevati dodatnih članarin. Če nimate možnosti plačila preko kartice ali Valu-Monete, lahko plačate z nakazilom po položnici - UPN.

 

Plačilo

 

 

KREDIT

Kupec, ki je predhodno z enkratnim nakupom KREDIT-a naložil denar na svojo KREDIT-ni račun, lahko nakup opravi takoj, brez tveganja, kjerkoli in na kakršnikoli napravi z dostopom do interneta. Ne potrebuje certifikatov in gesel za povezavo na spletno banko, odpade pa tudi morebitna pot na banko ali pošto in plačevanje provizij za vsak posamezen nakup. Kupcem ob polnitvi glede na višino zneska podarimo še dodatni bonus v vrednosti do 5% zneska!

 

Kupec lahko kupon prevzame in unovči takoj.

 

PLAČILNA oz. KREDITNA KARTICA

(Eurocard/Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, Activa card, Diners, Diners Obroki)

Kupec je v primeru plačila s kartico preusmerjen na spletno stran plačilnega centra izdajatelja kartice, kjer vnese zahtevane podatke in potrdi plačilo oz. rezervacijo plačila v primeru, da minimalna prodana količina še ni dosežena. Za potrebe kartičnega poslovanja se uporablja 256-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija. Avtorizacije kreditnih kartic se vršijo v realnem času s takojšnjim preverjanjem podatkov pri bankah.

 

VALU - MONETA

VALÚ je pametna denarnica, ki omogoča priročno in varno brezgotovinsko plačevanje z mobitelom. Z VALÚ-jem lahko plačuje vsak registriran uporabnik VALÚ-ja. Za registracijo potrebujete le e-naslov in slovensko mobilno številko. Svoj račun VALÚ lahko napolnite z VALÚ Moneto, s plačilno kartico ali prek TRR-ja. V spletni trgovini opravite plačilo z VALÚ-jem prek številčne kode ali QR-kode. Več informacij najdete na www.valu.si.

 

Kupec lahko kupon prevzame in unovči takoj oz. takoj ko je dosežena minimalna prodana količina.

V primeru, da minimalna količina opravljenih nakupov ni dosežena do konca roka se kupcu skladno s Pogoji prodaje, v roku 30 dni od prejema vseh potrebnih podatkov za vračilo na izvajalčev e-pošti naslov info@qualitas.si, kupnina vrne.

 

PAYPAL

Uporabnika, ki za plačilo izbere način PayPal, postopek plačila samodejno preusmeri na stran PayPal. Nakup na spletnih mestih z oznako PayPal uporabnik opravi v nekaj korakih. Ob uspešno opravljenem nakupu, postopek uporabnika preusmeri nazaj na spletno mesto Skuponi. Več informacij si lahko preberete na spletni strani PayPal.

 

Kupec lahko kupon prevzame in unovči takoj.

 

UNIVERZALNI PLAČILNI NALOG - UPN (POLOŽNICE)

Položnica (univerzalni plačilni nalog -UPN) se kupcu pošlje na njegov e-poštni naslov. Plačilo lahko kupec izvede takoj oz. najkasneje v roku 24 ur. Kupec lahko nakazilo izvede preko svoje spletne banke (npr. Abanat, Klik, Bank[@]Net itd.) ali položnico plača na pošti oz. banki. Kupec potrdila o plačilu ni potrebno pošiljati, pravilno mora pri plačevanju vpistati le referenco in plačilo bo v 24-ih urah avtomatsko poknjiženo.

 

Kupci, ki so plačilo opravili preko nakazila na račun (plačilni nalog UPN) ob delovnikih do 15.ure (obratovanje plačilnega prometa bank), bodo o uspelem plačilu in s tem možnostjo prevzema kupona, obveščeni preko e-maila prvi delovni dan po prejetju plačila ali do dva delovna dni od plačila, če je plačilo opravljeno preko Pošte Slovenije.

 

 

PREVZEM KUPONA

 

Da kupon postane aktiven in ga kupec lahko prevzame, mora biti opravljen nakup plačan do celote. Kupec lahko kupon prevzame za svoje potrebe in si ga natisne oz. z brezplačno s QR kodo prenese na svoj pametni telefon in unovči pri ponudniku izdelka ali storitve. Lahko pa se odloči, da ga podari. V primeru, da kupon podari, lahko kupon z vpisanimi podatki obdarjenca natisne in mu ga osebno izroči ali mu ga pošlje v elektronski obliki na obdarjenčev e-poštni naslov.

 

Kuponov ponudnika Qualitas ni treba unovčevati, procedura naročila do dobave se po plačilu izvaja samodejno.

 

Aktivni kuponi so prikazani in v rubriki "Moji SKUPONI". Tu lahko poleg aktivnih kuponov uporabniki preglejujejo tudi kupone, ki še čakajo na plačilo in kupone ki so bili že unovčeni - uporabljeni.

 

 

UPORABA KUPONA

 

Kupon unovčite tako, da KODO KUPONA, ki jo po prijavi na spletni strani dobite na povezavi "Moji KUPONI" in vašim NASLOVOM ZA DOSTAVO (ime, priimek, ulica in hišna številka, poštna številka in kraj), skupaj s pripisom "ZA SKUPONI.SI", pošljite na ponudnikov e-naslov, ali pa v primeru osebnega prevzema izdelka oz. pred izvedbo storitve, ponudniku izročite natisnjen kupon s kodo. V določenih primerih je treba obvezno izpolnit spletni obrazec za naročilo, kar je v takem primeru navedeno v pogojih uporabe kupona.

 

Kuponov ponudnika Qualitas ni treba unovčevati, procedura naročila do dobave se po plačilu izvaja samodejno.

 

 

SKUPONI mobilna aplikacija

 

Datum zadnje spremembe: 5. 3. 2021

Iščete darilo? Morda kaj zase? Pri nas najdete praktično vse. Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev široke potrošnje s popusti do -95%. Izbirajte med več kot 100.000 izdelki in storitvami po super cenah ter z dodatnimi neverjetnimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Slovenija

Pomoč uporabnikom: 041 758 933
e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo
Spremljaj nas na:

© Qualitas 2012 - 2024, Vse pravice pridržane.