Facebook prijava
registracija prijava

kosarica Košarica (0) kupi 0 točk kupi SKREDIT

[[@LocationDropDown]]
Facebook prijava
registracija prijava

Prejemaj ponudbo

kupi 0 točk kupi

Mobilna

Varovanje zasebnosti na spletnem portalu skuponi.si

 

 

Qualitas d.o.o.  se zavezuje, da bo varoval zasebnost uporabnikov spletne strani v skladu u Zakona o varstvu osebnih podatkov in Zakona o varstvu potrošnikov. Zbrane podatke bomo uporabljali izključno za potrebe oglaševanja in izvedbe nakupov izdelkov in storitev, ki jih naši poslovni partnerji ponujajo na portla sKupon.si ter dvig kakovosti naših storitev. Spoštujemo vašo zasebnost, zato bomo storili vse, da jo zaščitimo pred kršitvami in zlorabami.

 


1. Izjava o varovanju zasebnosti

Pod nobenim pogojem ne bomo brez vašega izrecnega dovoljenja prodali, posredovali, prenesli ali posodili vaših osebnih oz. poslovnih podatkov tretji osebi, razen v primeru, če bi to od nas zahtevale pravne oblasti. Podatkov ne bomo uporabili v namen, ki bi kakor koli škodoval vam ali drugi vpleteni osebi. Vaših podatkov prav tako ne bomo uporabili za pošiljanje promocijske e-pošte ali drugega nezaželenega promocijskega materiala, razen če boste tako zahtevali in to možnost tudi potrdili na registracijskem obrazcu ali katerem drugem obrazcu na naših spletnih straneh. Vaša zasebnost ne bo kršena v nobeni obliki.

 

 

2. Registracija

Obiskovalci imajo na naši spletni strani možnost registracije. S tem si zagotovijo možnost kupovanja izdelkov in storitev, ki jih naši poslovni partnerji ponujajo na portla sKupon.si. Z registracijo na naši strani boste prejemali naša obvestila o dnevni ponudbi le, če ste se pri vnosu podatkov tako odločili. Preko e-pošte ne boste prejemali drugega promocijskega materiala, razen če boste tako želeli.

 

Z registracijo uporabnik na spletnem portalu sKuponi.si soglaša, da lahko njegove osebne podatke shranimo in jih uporabljamo za potrebe izvedbe nakupa, obveščanje o novih ponudbah in ostalo potrebno komunikacijo. Vsak uporabnik se ima kadarkoli možnost začasno ali stalno odjaviti od prejemanja teh sporočil.

 

Ime in priimek kupca ter šifra prodanega kupona bodo posredovani zgolj ponudniku storitve za namen identifikacije kupca storitve in kupona pri ponudniku.

 

Registrirani uporabniki lahko kadar koli in brez razloga z dopisom na info@qualitas.si prekličejo svojo registracijo. Vašo zasebnost bomo zaščitili v okviru te izjave o varovanju zasebnosti tudi v primeru, če se boste odločili za preklic registracije.

 

Z registracijo - odprtjem uporabniškega računa na portalu SKUPONI se šteje, da je uporabnik Pogoje uporabe, Pogoje prodaje in Varovanje zasebnosti v celoti prebral, razumel in sprejel.


 

3. Uveljavljanje določil o varovanju zasebnosti

Zaposleni v podjetju in pri naših poslovni partnerji, ki imajo dostop do podatkov o uporabnikih, so dolžni upoštevati ta določila o zasebnosti.


 

4. Dostop do vaših osebnih podatkov

Registrirani uporabniki naše spletne strani lahko pregledujejo in spreminjajo svoje osebne podatke.


 

5. Dnevniške datoteke

Uporabljamo IP-naslove za analizo trendov, upravljanje strani, sledenje gibanja uporabnikov in zbiramo demografske podatke za agregatno uporabo.


 

6. Povezave

Ta spletna stran vsebuje povezave do drugih strani. Podjetje ni odgovorno za določila o zasebnosti drugih spletnih strani. Našim uporabnikom svetujemo, naj preberejo določila o zasebnosti drugih spletnih strani. Naša določila o zasebnosti se tičejo le osebnih podatkov, ki smo jih zbrali na naši spletni strani.


 

7. Pristojnost

Če imate vprašanja, težave ali pritožbe glede določil o zasebnosti, jih lahko sporočite na info@qualitas.si

 

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas:

Qualitas 2016, Vse pravice pridržane.