0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Elektronika in računalništvo

Bluetooth slušalke
super
cena!
Športne bluetooth slušalke Huawei AM61 137 mAh Črna
53,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Športne bluetooth slušalke Huawei AM61 137 mAh Črnapo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth Innova AUR-22 True Wireless Bela
31,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth Innova AUR-22 True Wireless Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth Sony MDR-ZX330BT Črna
57,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth Sony MDR-ZX330BT Črnapo najboljši ceni.

super
cena!
Bluetooth slušalke z mikrofonom Contact Twins Mini 400 mAh Bela
27,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Bluetooth slušalke z mikrofonom Contact Twins Mini 400 mAh Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Bluetooth slušalke z mikrofonom Samsung Galaxy Buds SM-R170NZKAPHE 252 mAh
178,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Bluetooth slušalke z mikrofonom Samsung Galaxy Buds SM-R170NZKAPHE 252 mAhpo najboljši ceni.

super
cena!
Zložljive Slušalke z Bluetoothom USB FM 6W Črna 146131
39,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zložljive Slušalke z Bluetoothom USB FM 6W Črna 146131po najboljši ceni.

super
cena!
Brezžične Magnetne Slušalke InnovaGoods
11,95€

Bluetooth slušalke

Če ste ljubitelj sveta pripomočkov, InnovaGoods vam ponuja najboljše in najbolj izvirne novosti za dom, avte, potovanja, otroke, tehnologijo, zabavo, itn.

super
cena!
Športna Bluetooth slušalka z mikrofonom Atlético Madrid Rdeča
23,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Športna Bluetooth slušalka z mikrofonom Atlético Madrid Rdečapo najboljši ceni.

super
cena!
Športna Bluetooth slušalka z mikrofonom F.C. Barcelona Modra
24,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Športna Bluetooth slušalka z mikrofonom F.

super
cena!
Športna Bluetooth slušalka z mikrofonom Real Madrid C.F. Bela
23,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Športna Bluetooth slušalka z mikrofonom Real Madrid C.

super
cena!
Slušalke z diademom Atlético Madrid 720761 Bluetooth Rdeča
22,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z diademom Atlético Madrid 720761 Bluetooth Rdečapo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke z diademom F.C. Barcelona Bluetooth Modra
39,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke z diademom F.

super
cena!
Slušalke Bluetooth FM SD 146627
29,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth FM SD 146627po najboljši ceni.

super
cena!
Bluetooth slušalke z mikrofonom Energy Sistem 443154 800 mAh Črna
52,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Bluetooth slušalke z mikrofonom Energy Sistem 443154 800 mAh Črnapo najboljši ceni.

super
cena!
In-ear Bluetooth Slušalke Sony WFSP700N TWS
166,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite In-ear Bluetooth Slušalke Sony WFSP700N TWSpo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth Sony WHCH510
52,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth Sony WHCH510po najboljši ceni.

super
cena!
Športne bluetooth slušalke Sony WIC600N NFC
143,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Športne bluetooth slušalke Sony WIC600N NFCpo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth Sony WH-XB900N 101 dB
244,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth Sony WH-XB900N 101 dBpo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth Energy Sistem Urban 1 Bluetooth 5.0 2.4 GHz 300 mAh
28,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth Energy Sistem Urban 1 Bluetooth 5.

super
cena!
Slušalke Bluetooth 146257
27,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth 146257po najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth 146302
49,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth 146302po najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth Energy Sistem Travel 5 300 mAh Siva
57,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth Energy Sistem Travel 5 300 mAh Sivapo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth SPC 4610N Zion Črna
30,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth SPC 4610N Zion Črnapo najboljši ceni.

super
cena!
Slušalke Bluetooth NGS Artica Freedom Črna
53,95€

Bluetooth slušalke

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Slušalke Bluetooth NGS Artica Freedom Črnapo najboljši ceni.

1 2

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.