0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Pametne Vtičnice
super
cena!
Pametna Vtičnica Fritz! Dect 210 230V Bela
73,95€

Pametne Vtičnice

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Pametna Vtičnica Fritz.

super
cena!
Pametna Vtičnica Xiaomi Mi Smart Power Plug 220-240V Bela
27,95€

Pametne Vtičnice

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Pametna Vtičnica Xiaomi Mi Smart Power Plug 220-240V Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Prenapetostna  zaščita KSIX Smart Energy USB WiFi Bela
47,95€

Pametne Vtičnice

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Prenapetostna zaščita KSIX Smart Energy USB WiFi Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Pametna Vtičnica D-Link DSP-W118 WiFi LED Bela
44,95€

Pametne Vtičnice

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Pametna Vtičnica D-Link DSP-W118 WiFi LED Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Pametna Vtičnica NGS Plug Loop WiFi 3680W Bela
25,95€

Pametne Vtičnice

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Pametna Vtičnica NGS Plug Loop WiFi 3680W Belapo najboljši ceni.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.