0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Dom in vrt

Metle in krpe
super
cena!
Vedro za pomivanje po tleh Rayen 14 L
14,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Vedro za pomivanje po tleh Rayen 14 L po najugodnejši ceni.

super
cena!
Metla za brisanje tal Supernet (8 X 29,5 x 8 cm)
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Metla za brisanje tal Supernet (8 X 29,5 x 8 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Metla za brisanje tal Supernet Bombaž (34 X 11 x 10 cm)
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Metla za brisanje tal Supernet Bombaž (34 X 11 x 10 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Metla za brisanje tal Supernet Bombaž (27 X 10 x 10 cm)
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Metla za brisanje tal Supernet Bombaž (27 X 10 x 10 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Ročaj za Brisalo Kovina Modra (140 Cm)
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Ročaj za Brisalo Kovina Modra (140 Cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Držalo za Metle Flamingo (140 x 2 cm)
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Držalo za Metle Flamingo (140 x 2 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Držalo za Metle Soft (140 x 2 cm)
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Držalo za Metle Soft (140 x 2 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Držalo za Metle Supernet (140 x 2 cm)
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Držalo za Metle Supernet (140 x 2 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Držalo za Metle Modra 140 Cm
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Držalo za Metle Modra 140 Cm po najugodnejši ceni.

super
cena!
Krtača za Metlo (15 x 32 cm)
7,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Krtača za Metlo (15 x 32 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Krtača za Metlo Vijoličasta (30 X 7 x 11 cm)
7,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Krtača za Metlo Vijoličasta (30 X 7 x 11 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Krtača za Metlo Črna Fuksija (30 X 7 x 11 cm)
7,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Krtača za Metlo Črna Fuksija (30 X 7 x 11 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Metla Roza (120 Cm)
7,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Metla Roza (120 Cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Metla za brisanje tal Modra Viskoza (28 Cm)
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Metla za brisanje tal Modra Viskoza (28 Cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Ročaj za Brisalo Rdeča 140 Cm
5,99€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Ročaj za Brisalo Rdeča 140 Cm po najugodnejši ceni.

super
cena!
Nastavek za metlo za pomivanje tal iz mikrovlaken Rayen Rumena
7,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Nastavek za metlo za pomivanje tal iz mikrovlaken Rayen Rumena po najugodnejši ceni.

super
cena!
Krtača za Metlo Rjava
7,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Krtača za Metlo Rjava po najugodnejši ceni.

super
cena!
Metla na Paro Kiwi 1300W 350 ml Bela
52,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Metla na Paro Kiwi 1300W 350 ml Bela po najugodnejši ceni.

super
cena!
Ročaj za Brisalo Duett
12,95€

Metle in krpe

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Ročaj za Brisalo Duett po najugodnejši ceni.

super
cena!
Krpa za pomivanje zal z Vedrom z dvojnim učinkom Swiftmop InnovaGoods
29,95€

Metle in krpe

InnovaGoods vam ponuja najboljše novosti za vaš dom, kot je Krpa za pomivanje zal z Vedrom z dvojnim učinkom Swiftmop InnovaGoods Home Houseware.

super
cena!
Vrtljiva Metla za Pomivanje Tal z Dvojnim Delovanjem in Vedrom InnovaGoods
19,95€

Metle in krpe

Ocena:4,5 Št:4

Prihranite čas in denar pri čiščenju vašega doma z novo, praktično in učinkovito vrtljivo metlo za čiščenje tal z dvojnim delovanjem in vedrom InnovaGoods Home Houseware.

super
cena!
Copati za čiščenje iz mikrovlaken InnovaGoods Home Houseware
10,99€

Metle in krpe

Ocena:5 Št:5

Izvirni in uporabni copati z odstranljiva krpama iz mikrovlaken, ki sta pritrjeni na podplata in ju lahko opereta v pralnem stroju. Zahvaljujoč tem copatom se samo sprehodite po stanovanju in počistite tla brez napora tako, da se bodo naravnost svetila. Enostavno, hitro in učinkovito.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.