0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Dom in vrt

Varnostni sistemi
super
cena!
Nadzorni sistem za biometrični dostop Anviz A300 500 dpi WiFi Siva
228,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Nadzorni sistem za biometrični dostop Anviz A300 500 dpi WiFi Sivapo najboljši ceni.

super
cena!
Senzor Gibanja Xiaomi Mi Smart Home Motion WiFi Bela
20,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Senzor Gibanja Xiaomi Mi Smart Home Motion WiFi Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Nadzorni sistem za biometrični dostop POSIFLEX EP300 LCD 500 dpi Črna
217,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Nadzorni sistem za biometrični dostop POSIFLEX EP300 LCD 500 dpi Črnapo najboljši ceni.

super
cena!
Nadzorni sistem za biometrični dostop approx! APPATTENDANCE02 2,8" TFT USB LAN Črna
131,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Nadzorni sistem za biometrični dostop approx.

super
cena!
Pametni Senzor za Vrata in Okna KSIX Smart Home Zigbee Bela
27,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Pametni Senzor za Vrata in Okna KSIX Smart Home Zigbee Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Senzor Gibanja KSIX Smart Home Bela
27,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Senzor Gibanja KSIX Smart Home Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Pametna Senzor za Temperaturo in Vlago KSIX Smart Home Bela
27,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Pametna Senzor za Temperaturo in Vlago KSIX Smart Home Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Zigbee Krmilni Center za avtomatizacijo doma KSIX Smart Home 5V Bela
37,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Zigbee Krmilni Center za avtomatizacijo doma KSIX Smart Home 5V Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Komplet za avtomatizacijo doma KSIX Smart Home Zigbee WiFi (5 pcs) Bela
116,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Komplet za avtomatizacijo doma KSIX Smart Home Zigbee WiFi (5 pcs) Belapo najboljši ceni.

super
cena!
Pametni Prenosni Alarm z Detektorjem Premika Security
7,95€

Varnostni sistemi

Če iščete novosti ki so hit na trgu, vam predstavljamo Pametni Prenosni Alarm z Detektorjem Premika Security.

super
cena!
Osebni alarm 146405
7,95€

Varnostni sistemi

Če ste navdušenec nad informatiko in elektroniko, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Osebni alarm 146405po najboljši ceni.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.