Facebook prijava
LinkedIn Login
registracija prijava

kosarica Košarica (0) kupi 0 točk kupi SKREDIT

[[@LocationDropDown]]
Facebook prijava
LinkedIn Login
registracija prijava

Prejemaj ponudbo

kupi 0 točk kupi

Velika nagradna igra

Izobraževanje

Ponudba različnih tečajev tujih jezikov, smučanja in drsanja, hitrega branja in uspešnega učenja ter tečaji za voditelje čolnov in še mnogo več po izjemno ugodnih cenah.


-50%
Bilanca za samostojne podjetnike in manjša podjetja -  štiriurni tečaj z delavnico samo 60€
60,00€
Ocena:4,5 Št:5

Imate težave pri oddaji bilanc za svoje podjetje oz. S.P.? Skupaj bomo proučili ekonomske kategorije, se dotaknili osnov računovodstva in knjiženja enostavnejših poslovnih dogodkov. Srečanje bomo zaključili z izdelavo bilanc za Ajpes in davčnim poročilom za FURS. PRIDRUŽITE SE NAM 4.3.2017, OB 9.30 uri v naši ljubljanski predavalnic v Stegnah!

-72%
ŠOLA RETORIKE IN JAVNEGA NASTOPA »Vrata odpiram sam/a« Kranju, Mariboru, Ljubljani ali Kopru
45,00€
Ocena:4 Št:2

Ekskluzivna ponudba po izredno ugodni ceni! Imate dovolj poguma, da vstopite v svet govorništva in predstavite svoj izdelek ter prepričljivo prodajate svoje storitve? Pridite na štiriurno praktično delavnico, ki vas bo popeljala v čudoviti svet govorništva in prepričljivega nastopa. Preizkusite svoje retorične veščine.

-51%
Tridnevni tečaj za voditelja čolna, NAJVEČ ZA VAŠ DENAR!
59,90€
Ocena:5 Št:4

Cena vključuje 16 urni tečaj za voditelja čolna pod vodstvom predavatelja, ki letno predava več kot 1000 kandidatom, priročnik za voditelja čolna na morju (knjiga), navtično karto in vrvico za vozle (v trajno last)! Tečaji se izvajajo v Ljubljani, Celju, Kranju in Novem mestu.

-80%
Tečaj refleksne masaža stopal za dva, 120 minut
37,00€
Ocena:4,5 Št:3

Vsi, ki si želite ugajati partnerju, ste vabljeni na tečaj refleksne masaže stopal za domačo uporabo. Premagajte strah in se naučite, kako osrečiti svojega partnerja ali partnerico. Naučili vas bomo nekaj osnovnih prijemov refleksne masaže stopal in vam posredovali veliko nasvetov za »dober dotik«.

-78%
Tečaj masaže za pare za domačo uporabo
29,90€
Ocena:5 Št:4

Vsi, ki si želite ugajati partnerju, ste vabljeni na 2. urni tečaj masaže za domačo uporabo. Premagajte strah in spoznajte, kako osrečiti svojega partnerja ali partnerico. Naučili vas bomo nekaj osnovnih prijemov klasične masaže. Tečaj se izvaja samo z enim parom naenkrat!

klikni-za-vse

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo
Spremljaj nas:

Qualitas 2016, Vse pravice pridržane.