0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Odpirači
super
cena!
Odpirač za buteljke Koala Forest
19,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za buteljke Koala Forest po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za buteljke Koala Love
19,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za buteljke Koala Love po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za buteljke Koala High Tech Srebrna
24,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za buteljke Koala High Tech Srebrna po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za buteljke Koala Toucan
17,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za buteljke Koala Toucan po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za buteljke Koala Flamingo
16,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za buteljke Koala Flamingo po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač steklenic Koala
58,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač steklenic Koala po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač steklenic Koala
10,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač steklenic Koala po najugodnejši ceni.

super
cena!
Vedro za led Koala Toucan 3,5 L
22,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Vedro za led Koala Toucan 3,5 L po najugodnejši ceni.

super
cena!
Vedro za led Koala Deco Sailing 3,5 L
22,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Vedro za led Koala Deco Sailing 3,5 L po najugodnejši ceni.

super
cena!
Vedro za led Koala Prozorno Plastika
10,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Vedro za led Koala Prozorno Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Hladilna Posoda za Steklenice Koala Deco Sailing Tekstil
29,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Hladilna Posoda za Steklenice Koala Deco Sailing Tekstil po najugodnejši ceni.

super
cena!
Hladilna Posoda za Steklenice Koala Flamingo Tekstil
30,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Hladilna Posoda za Steklenice Koala Flamingo Tekstil po najugodnejši ceni.

super
cena!
Vrečka s hrano za večkratno uporabo Koala Toucan Tekstil
19,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Vrečka s hrano za večkratno uporabo Koala Toucan Tekstil po najugodnejši ceni.

super
cena!
Vakuumska črpalka in zamaški za vino Koala Nature Plastika Srebrna
15,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Vakuumska črpalka in zamaški za vino Koala Nature Plastika Srebrna po najugodnejši ceni.

super
cena!
Neprepustni zamašek za steklenico Koala Plastika
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Neprepustni zamašek za steklenico Koala Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Neprepusten vrh steklenice Koala (4 pcs) Črna Plastika
9,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Neprepusten vrh steklenice Koala (4 pcs) Črna Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Neprepusten vrh steklenice Koala Oranžna Plastika
9,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Neprepusten vrh steklenice Koala Oranžna Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Neprepusten vrh steklenice Koala (2 pcs) Pisana Prozorno Plastika
9,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Neprepusten vrh steklenice Koala (2 pcs) Pisana Prozorno Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Disk za izlivanje steklenic, ki ne pušča kapljic Koala Toucan (4 pcs) Plastika
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Disk za izlivanje steklenic, ki ne pušča kapljic Koala Toucan (4 pcs) Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Disk za izlivanje steklenic, ki ne pušča kapljic Koala Flamingo (4 pcs) Plastika
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Disk za izlivanje steklenic, ki ne pušča kapljic Koala Flamingo (4 pcs) Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Podstavki za Kozarce Koala Toucan (4 pcs) Plastika
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Podstavki za Kozarce Koala Toucan (4 pcs) Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Podstavki za Kozarce Koala Flamingo (4 pcs) Plastika
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Podstavki za Kozarce Koala Flamingo (4 pcs) Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Identifikator Kozarcev Koala Toucan (6 pcs) Plastika
9,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Identifikator Kozarcev Koala Toucan (6 pcs) Plastika po najugodnejši ceni.

super
cena!
Identifikator Kozarcev Koala Flamingo (6 pcs) Plastika
9,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Identifikator Kozarcev Koala Flamingo (6 pcs) Plastika po najugodnejši ceni.

1 2 3

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.