0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Odpirači
super
cena!
Spinner Fidget z Odpiralcem 145814
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Spinner Fidget z Odpiralcem 145814 po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpiralec Lončkov in Pločevink Twist
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpiralec Lončkov in Pločevink Twist po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za steklenice Beer Collection
5,99€

Odpirači

Če iščete novosti ki so hit na trgu, vam predstavljamo Odpirač za steklenice Beer Collection.

super
cena!
Odpirač za konzerve Privilege (2 pcs)
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za konzerve Privilege (2 pcs) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za steklenice Privilege (3 pcs)
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za steklenice Privilege (3 pcs) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za konzerve Quttin
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za konzerve Quttin po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za konzerve Quttin Silver (19 x 5 x 3 cm)
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za konzerve Quttin Silver (19 x 5 x 3 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za steklenice Quttin (7 x 2 x 22 cm)
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za steklenice Quttin (7 x 2 x 22 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za steklenice Quttin (8,5 x 3,5 cm)
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za steklenice Quttin (8,5 x 3,5 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpiralec Pločevink Quttin (7 x 4,5 x 2,5 cm)
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpiralec Pločevink Quttin (7 x 4,5 x 2,5 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpiralec Quttin 8 x 3 cm (2 pcs)
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpiralec Quttin 8 x 3 cm (2 pcs) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za konzerve Privilege Krom
5,99€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za konzerve Privilege Krom po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odpirač za konzerve Quttin (14,5 cm)
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za konzerve Quttin (14,5 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Skleda za Sadje Privilege Kovina (28 X 28 x 8 cm)
7,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Skleda za Sadje Privilege Kovina (28 X 28 x 8 cm) po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odčepnik iz Nerjavečega Jekla Kiwi KWO-7107 Siva
23,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odčepnik iz Nerjavečega Jekla Kiwi KWO-7107 Siva po najugodnejši ceni.

super
cena!
Samodejni Polnjivi Odvijač z Efektom Lesa Corkout InnovaGoods
28,95€

Odpirači

¡ InnovaGoods vam bo pomagal pri kuhanju na enostaven in zabaven način s ponudbo najboljši novosti za vašo kuhinjo, kot je Samodejni Polnjivi Odvijač z Efektom Lesa Corkout InnovaGoods Kitchen Sommelier.

super
cena!
Odpirač za buteljke Quttin
9,95€

Odpirači

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odpirač za buteljke Quttin po najugodnejši ceni.

◉ Pošljemo takoj
super
cena!
Multifunkcijski kuhinjski odpirač 5 v 1
9,99€

Odpirači

Udoben ter praktičen pripomoček za hitro in enostavno odpiranje kozarcev, steklenic in konzerv brez vsakega napora. En sam pripomoček z več funkcijami, ki pomaga vzdrževati red in prihrani prostor v kuhinji.

super
cena!
Odpirač za Steklenice z Magnetom Zaboj za Pivo Gadget and Gifts
5,99€

Odpirači

Ocena:4,5 Št:3

Presenetite svoje prijatelje in si odprite pivo z odpiračem za steklenice z magnetom Zaboj za Pivo Gadget and Gifts.

super
cena!
Kovinski prstan odpirač
5,99€

Odpirači

Ocena:4 Št:5

Kovinski prstan odpirač ceneje.

super
cena!
Magnetni odpirač 145651
7,95€

Odpirači

Ocena:4,5 Št:4

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Magnetni odpirač 145651 po najugodnejši ceni.

super
cena!
Odčepnik iz Nerjavečega Jekla 144503
18,95€

Odpirači

Ocena:3,5 Št:2

Če želite poskrbeti tudi za najmanjše podrobnosti vašega doma in uporabljati nove izdelke, ki bodo olajšali vaše življenje, kupite Odčepnik iz Nerjavečega Jekla 144503 po najugodnejši ceni.

super
cena!
Električni odpirač z rezilom za folijo InnovaGoods Kitchen Sommelier
22,99€

Odpirači

Ocena:5 Št:5

Avtomatski odpirač je zelo praktičen in funkcionalen. Z njim boste odprli vse vrste steklenic s plutovinastim zamaškom brez napora, z enim samim pritiskom na gumb. Njegov ergonomski eleganten dizajn bo na vašo mizo vnesel glamur. Je eden najboljših pripomočkov za odpiranje vina zaradi česar lahko postanete popoln gostitelj. Eleganco, hitrost in udobje!

◉ Pošljemo takoj
super
cena!
Odpirač za steklenice v obliki očal
5,99€

Odpirači

Ocena:5 Št:4

Eno najbolj izvirnih daril, odpirač za steklenice v obliki očal za vse, ki želite dodati nekaj svežega in vpadljivega med svojo opremo za kuhinjo.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.