0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
  Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
MobilnaŠamansko zdravljene in ponovna povezava

Šamansko zdravljenje je uporabljati starodavni način povezave do naravnega zdravljenja posameznika. Pomaga nam do globokih modrosti, katere nam ponuja Mati Zemlja. Šamani po vsem svetu uporabljajo naravno zdravljenje, pomagajo ljudem da prevzamejo odgovornost za generacije od pradavnih časov, vse do danes.

Šamansko zdravljene in ponovna povezava
Ocena:5 Št:5
103,00€
Redna cena:
115,00€
Kupi kupon
Prihranek:
12,00€
-10%


Do konca ponudbe še
dni
ur
min
sek
Še 0 rezerviranih in ponudba bo uspela!
Rezerviranih: 3 Ponudba je uspela!
Ponudba je končana!
Ponudba je končana!
Všečkaj na Facebooku
couples%20counselling individualni%20posvet

S kuponom dobim


 • Šamansko zdravljenje
 • trajanje 120 minut
 • Seansa je v angleškem jeziku, lahko je sprotno prevajanje  
KJE:
Osebno v Horjul, Ljubljanska cesta 38
Preko video klica SKYPE ali FACEBOOK

REZERVACIJE so ON-LINE:
https://calendly.com/kimspirational/samansko-zdravljenje


Kupon lahko zamenjate za darilni bon z doplačilom 3,00 €.

Pogoji uporabe kupona


 • Kupon velja za Šamansko zdravljenje.
 • Po nakupu KUPONA si termin rezervirate ON-LINE na https://calendly.com/kimspirational/samansko-zdravljenje
 • Za dodatne informacije lahko pokličite na tel. št. 040 90 66 90.
 • Kodo kupona, po prijavi dobite v Moji kuponi.
 • Kupon je unovčljiv le na dan rezerviranega termina, v roku 45 od dneva nakupa.
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je kupec rezerviral termin, vendar ni prišel ali termina odpovedal vsaj 48 ur prej.
 • Vsak lahko unovči več kuponov.
 • Kupone lahko tudi tudi podarite.
 • Rok koriščenja kuponov: do 30. 6. 2019

Šamansko zdravljenje je uporabljati starodavni način povezave do naravnega zdravljenja posameznika. Pomaga nam do globokih modrosti, katere nam ponuja Mati Zemlja. Šamani po vsem svetu uporabljajo naravno zdravljenje, pomagajo ljudem da prevzamejo odgovornost za generacije od pradavnih časov, vse do danes. To je vera v naravo in vera v nas same in vse kar nas obdaja in povezuje. V veliko primerih je povezava do preteklih življenj, do narave in ugotoviti kako se lahko mi vklopimo nazaj v naravo. Veliko ljudi prihaja zato, da povežejo svojo podzavest in tako najdejo sebe bolj budne v življenju.

Korenine bolezni so večino bolj na duševni ravni. Ponavljajoči se simptomi še ne pomenijo bolezen. Dva imata lahko enako bolezen, ampak eden ima lahko zaradi duševnega stanja. Ljudje pogosto pridejo na šamansko zdravljenje, ko ne vidijo več drugih opcij. V tem primeru je lahko bolezen že prehuda in imunski sistem prešibek. Z zdravljenjem si pomagamo uravnotežiti in najti harmonijo v telesu, ter najti vzrok bolezni. Šele takrat se lahko pričnemo zdraviti. Šamansko zdravljenje je osredotočeno na to kaj je povzročilo bolezen , da vidimo v katerem času se je to zgodilo. Na primer nepojasnjen napad tesnobe je velikokrat problem iz prejšnjih življenj, ali morda vsrkamo od družbe, družine ali znancev. Šamanizem je mentalno, fizično, duhovno in čustveno uravnoteženje. Vsak šaman ima svoj način dela s posameznikom, odvisno od učenja in osebnega dara. Kim uporablja kombinacijo učenja iz Peruja 7 šamanov in osebnega dara prednikov Severnoameriških indijancev. Šamansko zdravljenje je v angleškem jeziku in je lahko sprotno prevajanje 


Kdo je Kimspirational?
 
Kim Doucette je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli. Njena babica po očetovi strani je bila Indijanka in njen oče je bil gozdni mož. Za svoje indijanske korenine je zvedela, ko je bila že starejša. Spominja se, da je že kot otrok videla nesnovna bitja, duhove in razumela govorico živali, dreves, narave. V Južni Koreji je raziskovala budizem, v Afriki je živela z muslimani, bila je tudi leto dni v Avstraliji, kjer je spoznavala aborigine in različne kulture.

V Peruju se je učila od sedmih šamanov in prejela naziv šamanke. Ko se je po desetih letih potovanj vrnila v Kanado, v domačo provinco, se je indijanski duh oglašal vse močneje in vrnila se je v svojo staroselsko kulturo. S svojih potovanj je prinesla polno naročje modrosti in znanj različnih duhovnih tradicij. Zdaj svoje dragocene izkušnje uporablja pri svojem delu s posamezniki  (t.i. »readingi«), s skupinami, na predavanjih in ob drugih priložnostih. Kim trenutno deluje v Sloveniji. Njeno poslanstvo je navdihniti in podpreti notranji svet posameznika, da lahko le-ta deluje najbolj v skladu z nalogo njegove duše. Pomaga pri iskanju njegove najbolj prave in edinstvene poti. Tako najdemo notranji mir, ki biva nekje globoko v nas.
Klikni za prikaz lokacije!

Ponudnik kupona

Center Astera - Center za naravno, zdravo življenj
Ljubljanska cesta 38
1354, Horjul
Kontaktni podatkiKupi kupon

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.