0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
  Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
MobilnaIndividualni posvet s šamanko - reading

Vabljeni na pogovor s šamanko, ki komunicira z vašimi vodniki in angeli. Prenese vam njihova sporočila in vam pomaga najti notranji mir ter vam pomaga na vaši osebni življenjski poti.

Individualni posvet s šamanko - reading
Ocena:4 Št:5
65,00€
Redna cena:
75,00€
Kupi kupon
Prihranek:
10,00€
-10%


Do konca ponudbe še
dni
ur
min
sek
Še 0 rezerviranih in ponudba bo uspela!
Rezerviranih: 3 Ponudba je uspela!
Ponudba je končana!
Ponudba je končana!
Všečkaj na Facebooku
couples%20counselling group%20Reading past%20life%20regression private%20intuitive%20sessions%20-%20Copy Sound%20healing%20-%20Copy YouTube%20VIDEOS%203%20-%20Copy šamansko%20zdravljenje

S kuponom dobim


 • Individualni posvet s šamanko - reading
 • trajanje 60 minut
 • Seansa je v angleškem jeziku, lahko je sprotno prevajanje  
KJE:
Osebno v Horjul, Ljubljanska cesta 38
Preko video klica SKYPE ali FACEBOOK

REZERVACIJE so ON-LINE:
https://calendly.com/kimspirational/individualni-reading/


Kupon lahko zamenjate za darilni bon z doplačilom 3,00 €.

Pogoji uporabe kupona


 • Kupon velja za Individualni posvet s šamanko - reading.
 • Po nakupu KUPONA si termin rezervirate ON-LINE na https://calendly.com/kimspirational/individualni-reading/
 • Za dodatne informacije lahko pokličite na tel. št. 040 90 66 90.
 • Kodo kupona, po prijavi dobite v Moji kuponi.
 • Kupon je unovčljiv le na dan rezerviranega termina, v roku 45 od dneva nakupa.
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je kupec rezerviral termin, vendar ni prišel ali termina odpovedal vsaj 48 ur prej.
 • Vsak lahko unovči več kuponov.
 • Kupone lahko tudi tudi podarite.
 • Rok koriščenja kuponov: do 30. 6. 2019

Najino poslanstvo je navdihniti in podpreti notranji svet posameznika, da lahko le-ta deluje najbolj v skladu z nalogo njegove duše. Pomagava pri iskanju najbolj prave in edinstvene poti, tako da najdemo notranji mir, ki biva nekje globoko v nas. Od leta 2016 vodiva različne delavnice in predavanja po Sloveniji, na katere se ljudje odzovejo zelo srčno. Poleg tega imava individualne seanse, kjer ljudem pomagava graditi na osebni ravni in razumeti npr. fizične, mentalne, čustvene in duhovne zlorabe, ki so zelo pogoste med Slovenci, odnose med partnerji, težave z drogami in alkoholizmom, kako vzgajati in razumeti otroke, kako razumeti sebe in svojo senzibilnost, kako se umiriti v tem tempu življenja in predvsem pomagava ob izgubi naših najbližjih. Na najine seanse so se že odzvali zdravniki, psihologi, psihiatri, podjetniki, center za socialno delo, učitelji, ravnatelji in mnogo drugih oseb. Ne glede na položaj osebe, ki ga imamo v družbi, je večina ljudi izgubljenih na različnih ravneh življenja.


MOJE ŽIVLJENJE JE LAHKO BOLJŠE...

Težave so le preizkusi in lahko jih premagam!

S svojim partnerjem želim doseči harmonijo!

Moj otrok je drugačen, okolica ga ne razume, zato ga želim bolje spoznati!

Čas, ki ga imamo je neprecenljiv, kako ga izkoristimo je odvisno od nas samih.

Si želite slišati, kaj vam sporočajo vaši predniki in vodniki?

Bi radi pomagali za boljši jutri!

Želite izvedeti resnico?

Njeni readingi pomagajo ljudem. Vsak reading je drugačen, kot je vsaka oseba drugačna. Kim dovoli Angelom in dušam, da nežno govorijo skoznjo in tako prenese sporočila, ter vam pomaga pri odločitvah na vaši življenjski poti. Readingi ne pomenijo branja neke začrtane in nespremenljive poti v prihodnosti, gre bolj za odločitve v sedanjem trenutku, ki bodo oblikovale vašo prihodnost. Na vaše odločitve pogosto vplivajo pretekla življenja in ponavljajoči se vzorci, ki jih nosimo v sebi. Kim vam jih pomaga ozavestiti in jih spremeniti. S tem se spreminja tudi vaša prihodnost. Reading traja eno uro in je v angleškem jeziku, lahko je sprotno prevajanje.

 

Kdo je Kimspirational? 
Kim Doucette je Kanadčanka z indijanskimi koreninami, ki komunicira z nevidnim svetom in ima stik z duhovi umrlih prednikov in angeli. Njena babica po očetovi strani je bila Indijanka in njen oče je bil gozdni mož. Za svoje indijanske korenine je zvedela, ko je bila že starejša. Spominja se, da je že kot otrok videla nesnovna bitja, duhove in razumela govorico živali, dreves, narave. V Južni Koreji je raziskovala budizem, v Afriki je živela z muslimani, bila je tudi leto dni v Avstraliji, kjer je spoznavala aborigine in različne kulture.

V Peruju se je učila od sedmih šamanov in prejela naziv šamanke. Ko se je po desetih letih potovanj vrnila v Kanado, v domačo provinco, se je indijanski duh oglašal vse močneje in vrnila se je v svojo staroselsko kulturo. S svojih potovanj je prinesla polno naročje modrosti in znanj različnih duhovnih tradicij. Zdaj svoje dragocene izkušnje uporablja pri svojem delu s posamezniki  (t.i. »readingi«), s skupinami, na predavanjih in ob drugih priložnostih. Kim trenutno deluje v Sloveniji. Njeno poslanstvo je navdihniti in podpreti notranji svet posameznika, da lahko le-ta deluje najbolj v skladu z nalogo njegove duše. Pomaga pri iskanju njegove najbolj prave in edinstvene poti. Tako najdemo notranji mir, ki biva nekje globoko v nas.

 

Klikni za prikaz lokacije!

Ponudnik kupona

Center Astera - Center za naravno, zdravo življenj
Ljubljanska cesta 38
1354, Horjul
Kontaktni podatkiKupi kupon

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.