SLO   HRV
kosarica Košarica (0)
[[@LocationDropDown]]
Mobilna

Izobraževanje

Nevrolingvistično programiranje V PRAKSI - »Sledi svojim sanjam« v aprilu v Ljubljani

Ekskluzivna ponudba po izredno ugodni ceni. Z znanjem in veščinami NLP zdaj lahko odpravite strahove in zaživite svoje sanje ter uresničite vse svoje želje. Pridite na intenzivni tečaj NLP, narišite svoje življenje, zvišajte svojo kreativno energijo ter se sprostite in samozavestno uresničite svoje življenjske cilje! PRIHODNOST PRIPADA IZOBRAŽENIM!

Nevrolingvistično programiranje V PRAKSI - »Sledi svojim sanjam« v aprilu v Ljubljani
Ocena:4 Št:3
45,00€
Redna cena:
160,00€
Razprodano
Prihranek:
115,00€
-72%
Na voljo:
Do konca ponudbe še
dni
ur
min
sek
Še 0 rezerviranih in ponudba bo uspela!
Rezerviranih: 3 Ponudba je uspela!
Ponudba je končana!
Ponudba je končana!

S kuponom dobim


 • Intenzivni tečaj NLP - 8 pedagoških ur.
 • delavnica je sestavljena iz dveh terminov:
  - I. četrtek, 12. 4. 2018 od 16.30 - 19:30 ure
  - II. (nadaljevanje) četrtek, 19. 4. 2018 od 16.30 - 19:30 ure
 • Kraj izvajanja: Ljubljana, prostori javnega zavoda Cene Štupar- Center za izobraževanje Ljubljana, Linhartova 13, učilnica 3, I. nadstropje.
 • Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije (podjetništvo). Ima dolgoletne izkušnje na področju NLP, motivatorka, mentorica in predavateljica, zlasti na področju učenja in dviga življenjske energije ter kreativnosti.
V ceno je všteto:
 • natisnjeno gradivo,
 • možnost dodatnih individualnih delavnic po ugodni ceni,
 • potrdilo o opravljeni delavnici.
Račun za plačilo je lahko strošek izobraževanja za vaše podjetje.

Pogoji uporabe kupona


 • Kupon velja za "Nevrolingvistično programiranje V PRAKSI - »Sledi svojim sanjam« v aprilu v Ljubljani".
 • Število kuponov na točno določen termin in kraj je omejeno.
 • Obvezna prehodna potrditev termina (vsaj 24 ur pred delavnico) na tel. št. 041/662-371 ali na e-naslov: zorica.zaklan@siol.net, kjer tudi sporočite kodo kupona in pripišite "Kupljeno na Skuponi.si".
 • Kodo kupona, po prijavi dobite v Mojih kuponih.
 • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor je kupec rezerviral termin, vendar ni prišel ali termina odpovedal vsaj 24 ur prej.
 • Vsak lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari.
S pomočjo NLP upravljajte s svojim življenjem!

Tam, kjer se križajo potrebe sveta in tvoji talenti, tam je mesto tvojega poklica (Aristotel)

Želite postati uspešni na različnih življenjskih področjih in gledati na življenje s pozitivne strani? Naučite se kako znotraj 30 sekund prepoznate načine razmišljanja in neverbalno komunikacijo sogovornikov, njihove želje, strahove in potrebe. Na ta način boste hitrejše in enostavnejše vzpostavili komunikacijo, lažje se pogajali in dosegli boljše poslovne rezultate. Zdaj je na voljo ekskluzivna ponudba – Intenzivni tečaj NEVROLINGVISTIČNEGA PROGRAMIRANJA V PRAKSI, ki je prava priložnost za vas, za nov, boljši začetek!

Tečaj je namenjen vsem, ki želite pridobiti nova znanja ali poglobiti že usvojeno znanje s področja NLP (mladostniki, ljudje srednjih let, podjetniki, zaposleni, tržniki, direktorji, vedoželjni, kreativni, inovatorji …). Na tečaju se boste hitro naučili, kako se znebiti strahov in negotovosti ter poiskati notranje resurse in aktivirati prav tisto, kar je najboljše v vas. Tako boste občutno zvišali svoje kreativne sposobnosti ter postali uspešni in obenem izboljšali svoje zdravje.

Delavnica ni primerna za ljudi, ki ne verjamejo v znanje in tiste, ki nočejo investirati vase, ki so negativni in zagrenjeni. Prav tako delavnica ni primerna za tiste, ki mislijo, da ne morejo vplivati na to, kar se jim dogaja v življenju.

Izobražujte se sodobno, enostavno in na sproščen način!

Dokazano je, da je NLP v zadnjih letih področje, ki je eno od najbolj raziskanih in uporabnih za zdravje in kreativnost ljudi. Na 8-urni delavnici vam bomo pokazali, kaj je potrebno narediti, da se bo leto 2018 za vas končalo uspešno in da boste zaživeli in delali »s polnimi pljuči«. Predelali bomo področja, na katerih so potrebne spremembe in se naučili katere procesne besede ne uporabljamo v življenju. Ker bo to delavnica, boste veliko zadev končali že med delavnico.

VSEBINA (okvirna vsebina diplome):
• kako zaznavamo, komuniciramo in se uspešno učimo skozi igro
• napredne komunikacijske tehnike, pozitivna življenjska drža (kozarec sreče)
• oblikovanje ciljev (moj letni življenjski načrt, praktični izdelek na delavnici)
• kako se znebiti predsodkov in strahov, kdo nam greni življenje (naši priganjalci)
• ohranjanje pozitivnih stanj (stanje Flow) ter povečanje življenjske energije in moči
• zvišanje samopodobe in samozavesti (preizkušanje v različnih življenjskih funkcijah)
• zdravo življenje in izboljšanje medsebojnih odnosov (SWISH metoda)
• kreativni modeli (Walt Disney strategija) za uresničevanje vaših ciljev, narišimo svoje življenje
• odkrijte svoje bistvo in življenjsko poslanstvo ter oblikujte svoj pozitiven in uspešen življenjski slog, ki bo pustil pozitivne sledi zanamcem
• s pomočjo Kreativne naloge ustvarite svojo Knjigo življenja

Koristi NLP veščin in znanja:
1. Usmerja nas k življenjsko pomembnim zadevam (fokusiranje na cilj, prožnost, fleksibilnost …);
2. Odpravlja strahove, stres in nam daje notranjo mirnost, zbranost, odločnost ter samozavest;
3. Uspešnost pri učenju in kreativnem ustvarjanju – uresničimo svoje sanje;
4. Pri vsakdanji komunikaciji in pri pogajanjih (s strankami, s partnerjem, s sodelavci, z nadrejenim) nam odpira nove poti pozitivnega komuniciranja in razreševanja konfliktov);
5. Nauči nas, kako motivirati sebe in druge;
6. Omogoča nam kreativno ustvarjanje in uspešno uresničevanje našega življenjskega poslanstva;
7. Daje nam intelektualno širino in modrost ter drži v kondiciji naše optimalne mentalne sposobnosti in ustvarjalnost.
Ste pripravljeni na potovanje v čisto drugačno življenje? Presenečeni boste, kako se vam bodo z znanjem in veščinami NLP odprla marsikatera vrata za neomejeno uresničevanje vaših kreativnih sposobnosti. Na delavnici vas čaka kup kreativnih presenečenj. Torej, odločitev je vaša, če želite spoznati in preizkusiti veščine NLP ter stopiti v življenje polno novih možnosti in izzivov. Pridite po zvrhano žlico pozitivne energije!

KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI DELAVNIC:

Prej sem s strahom gledala na spremembe, ki mi jih življenje prinaša. Na tečaju NLP sem se znebila precejšnjih predsodkov in strahov, tako da so se mi odprle nove poti in nove razsežnosti, za katere pred tem niti nisem pomislila, da obstajajo. Postala sem odločna in samozavestna. Vem, kaj si želim in to tudi uresničujem. Mojca

Predavateljica je na tečaju mojemu sinu, ki je takrat bil najstnik (precej muhast in nepredvidljiv) dala življenjsko »motivacijsko brco« tako, da je ugotovil, kakšen naj bi bil in kakšen ne ter ga pripravila, da bo iz sebe naredil nekaj v življenju. Po tečaju je takoj začel graditi življenjske stopnice, pri tem mu je predavateljica kot izkušena »življenjska mentorica« pomagala z individualnim svetovanjem. Barbara

Ponosen sem nase, da sem z asertivno komunikacijo (Swish metodo) razrešil problem iz preteklosti, zamere in izboljšal odnose, ki so me obremenjevali in se tako naučil mirno izraziti svoje občutke ter odločno in vztrajno zagovarjati in realizirati svoje pravice. Zdaj živim čisto drugače, veliko bolj sproščeno in zabavno. Ne sekiram se več za »vsako figo«. Marjan

S pomočjo Walt Disneyeve strategije kreativnosti sem prenehala z delom za druge (izkoriščevalce) in postala uspešna samostojna podjetnica. Rezultati so bili takoj vidni, zlasti na področju zdravja, varnosti in financ. Po delavnici sem že imela izoblikovano svojo Knjigo življenja, po kateri zdaj živim in jo vsak dan dopolnjujem po lastni izbiri. Petra

Zagotovite si svoj sedež oziroma termin že danes!
Prisrčno vabljeni!

Ponudnik kupona

Zorica Zaklan s.p.
Poslovno svetovanje in prevajanje
Ljubljanska cesta 103,
1230 Domžale
Kontaktni podatkiRazprodano

Priporočamo tudi...

-60%
Pomoč pri pripravi diplomske in magistrske naloge, doktorske disertacije
40,00€
Ocena:5 Št:5

Uspešno in hitro zaključite študij z našo pomočjo. Ste proti koncu študija in vas čaka zaključek diplomske naloge? Nudimo vam pregled in tehnično oblikovanje diplomske naloge, prilagojeno zahtevam vaše fakultete. Prepustite tehnično oblikovanje diplome strokovnjakom!

-51%
Tridnevni tečaj za voditelja čolna, NAJVEČ ZA VAŠ DENAR!
59,90€
Ocena:5 Št:4

Cena vključuje 16 urni tečaj za voditelja čolna pod vodstvom predavatelja, ki letno predava več kot 1000 kandidatom, priročnik za voditelja čolna na morju (knjiga), navtično karto in vrvico za vozle (v trajno last)! Tečaji se izvajajo v Ljubljani, Celju, Kranju in Novem mestu.

-70%
Prevod 1 prevajalske strani iz slovenskega jezika v angleški, hrvaški ali srbski jezik ali obratno
9,00€
Ocena:5 Št:4

Zaupajte svoje besedilo profesionalni prevajalki angleškega, hrvaškega ali srbskega jezika! - 70 % na prevod 1 prevajalske strani (1.500 znakov brez presledkov) splošnega besedila iz slovenskega jezika v angleški, hrvaški ali srbski jezik ali obratno!

-80%
Tečaj refleksne masaža stopal za dva, 120 minut
37,00€
Ocena:4,5 Št:3

Vsi, ki si želite ugajati partnerju, ste vabljeni na tečaj refleksne masaže stopal za domačo uporabo. Premagajte strah in se naučite, kako osrečiti svojega partnerja ali partnerico. Naučili vas bomo nekaj osnovnih prijemov refleksne masaže stopal in vam posredovali veliko nasvetov za »dober dotik«.

-75%
Individualne delavnice po Skypu ali Facebooku
39,99€
Ocena:4 Št:3

Online spletne delavnice v živo s predavateljico v slovenskem jeziku. Udeležite se individualnih delavnic - osebnostnega posvetovanja po Skypu ali Facebooku in boste spoznali, da najboljše šele prihaja. Naredite miselni preboj in se naučite živeti brez stresa, sproščeno, kreativno, zdravo ter uspešno.

klikni-za-vse

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas:

Qualitas 2016, Vse pravice pridržane.