0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
  Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
MobilnaIndividualne delavnice po Skypu ali Facebooku

Online spletne delavnice v živo s predavateljico v slovenskem jeziku. Udeležite se individualnih delavnic - osebnostnega posvetovanja po Skypu ali Facebooku in boste spoznali, da najboljše šele prihaja. Naredite miselni preboj in se naučite živeti brez stresa, sproščeno, kreativno, zdravo ter uspešno.

Individualne delavnice po Skypu ali Facebooku
Ocena:4 Št:3
39,99€
Redna cena:
160,00€
Kupi kupon
Prihranek:
120,01€
-75%
Na voljo:
Do konca ponudbe še
dni
ur
min
sek
Še 0 rezerviranih in ponudba bo uspela!
Rezerviranih: 3 Ponudba je uspela!
Ponudba je končana!
Ponudba je končana!
Dodaj med priljubljene Všečkaj na Facebooku

S kuponom dobim • Individualna delavnica po Skypu ali Facebooku v trajanju 240 minut (4 x 60 minut).
 • Izbirate lahko med delavnicami: hitro branje, učinkovito učenje, retorika z javnim nastopom, dvig samopodobe in samozavesti, antistresni program, NLP v praksi, mala šola podjetništva ali Slovenščina za tujce in prevodi v srbščino-hrvaščino.
 • Predavateljica je ves čas tečaja prisotna na Skypu ali Facebooku. Tečaj se izvaja v slovenskem jeziku.
 • Tečaj vodi Zorica Zaklan, magistrica medkulturnega menedžmenta in doktorandka ekonomske sociologije (podjetništvo). Ima dolgoletne izkušnje na področju poslovne komunikacije, retorike in javnega nastopanja, NLP, motivatorka, mentorica in predavateljica, zlasti na področju učenja in dviga življenjske energije ter kreativnosti.
Po tečaju dobite račun, ki je lahko strošek izobraževanja za vaše podjetje.

Pogoji uporabe kupona


 • Kupon velja za individualno delavnico po Skypu ali Facebooku, po vaši izbiri, v trajanju 240 minut (4 x 60 minut).
 • En kupon velja za štiri točno določene termine (datum in ura), po dogovoru s predavateljico.
 • Za dogovor za termine, s kodo kupona pokličite na telefon: 041 662 371 ali pa kodo kupona skupaj s predlaganimi termini pošljite na e-naslov: zorica.zaklan@siol.net s pripisom "Kupljeno na Skuponi.si".
 • Kodo kupona, po prijavi dobite v Mojih kuponih.
 • Kuponi so unovčljivi do 31. 12. 2017, do takrat je potrebno opraviti prijavo na delavnico.
 • Kupon za posamezen termin se šteje kot unovčen, v kolikor je kupec rezerviral termin, vendar ga ni bilo - se ni prijavil na spletu oz. termina ni odpovedal vsaj 24 ur prej.
 • Vsak lahko kupi več kuponov, ki jih lahko tudi podari.
Pojdite po cesti, ki vas bo pripeljala do uspeha.

Izkušena motivatorka, mentorica, magistrica sociologije in doktorandka bo prebudila vaše najboljše kreativne sposobnosti in vas naučila, da naredite miselni preboj ter poiščete Vaše življenjsko poslanstvo in zaigrate svojo melodijo uspeha.

Vsa individualna posvetovanja so izjemno praktično naravnana s ciljem, da pridobite čim višjo dodano vrednost.

Prepričajte se sami in IZBERITE MED NASLEDNJIMI individualnimi delavnicami:


1. Hitro branje - vse tehnike hitrega branja, priprava povzetkov prebranega, razumevanje in interpretacije prebrane snovi.

2. Učinkovito učenje - kako se uspešno učiti in dokončati študij) določitev zaznavnega tipa, tehnike učenja, izboljšanje pomnenja, učenje s pomočjo ključnih besed, povezovanje znanja in strateško razmišljanje, oblikovanje dispozicij in diplomskih nalog, zaključek študija.

3. Retorika z javnim nastopom - praktične vaje: priprava na javni nastop, priprava na prezentacijo, zagovor strokovne naloge, priprava na izpit, karierni pogovor, moderatorstvo, promocija, poslovna komunikacija, zaključevanje prodaje …

4. Dvig samopodobe in samozavesti -naučite se biti ciljno naravnani in brez kakršnihkoli težav uresničujte zastavljene cilje; motivirajte sebe in druge ter se preizkušajte na različnih življenjskih področjih in se napolnite z življenjsko energijo (tudi pravilno dihanje in čiščenje čaker) ter kreirajte lastno življenje.

5. Antistresni program - kaj je stres in kaj ga povzroča, kako se ga znebiti, naši priganjalci, kako reči ne, zasvojenost in odvajanje, vzpostavljanje in ohranjanje pozitivnih stanj - stanje Flow (zanos), odpuščanje, napolnite svoje baterije, delajte strastno in se sprostite ter zaživite življenje s polnimi pljuči.

6. NLP v praksi - paktična uporaba orodij Nevrolingvističnega programiranja (vzpostavljanje dobrih odnosov – gradnja mostov, dvig notranje moči, odpravljanje zamer in odpuščanje, zastavljanje ciljev, priprava strateškega življenjskega načrta, realizacija).

7. Šola podjetništva: »Od ideje in hobija do svojega podjetja« -kako se samozaposliti, poslovno komunicirati potencialnimi kupci, ustvarjati denar - prodajati ter uspešno poslovati.

8. Slovenščina za tujce in prevodi v srbščino-hrvaščino - za angleško govoreče tujce ter iz bivših jugoslovanskih republik (tudi pomoč pri pripravi na izpit iz slovenščine za pridobitev državljanstva). Prevodi in lektoriranje iz srbohrvaščine v slovenščino in obratno (lahko tudi iz angleščine, prosojnice ipd.).

Udeležite se individualne delavnice preko Skypa ali Facebooka in presenečeni boste na dodano vrednostjo.
KAJ PRAVIJO DOSEDANJI UDELEŽENCI DELAVNIC:

Prej sem s strahom gledala na spremembe in negotovosti, ki mi jih življenje prinaša. Na delavnici NLP so se mi odprle nove poti in nove razsežnosti, za katere pred tem niti nisem pomislila, da obstajajo. Postala sem odločna in samozavestna. Vem, kaj si želim in to tudi uresničujem. Mojca

S pomočjo Walt Disneyeve strategije kreativnosti sem prenehal z delom za druge (izkoriščevalce) in postal uspešen samostojni podjetnik. Rezultati so bili presenetljivi, zlasti na področju zdravja, varnosti in financ. Marjan

Predavateljica je na delavnici sinu, ki je takrat bil najstnik (precej muhast in nepredvidljiv) dala življenjsko »motivacijsko brco« in hkrati veter v jadra tako, da je ugotovil, kakšen je zaznavni tip in kako naj se uči ter zastavlja in uresničuje svoje življenjske cilje. Končal je srednjo šolo in zdaj študira naprej. Barbara

Delavnice sem se udeležil, ker sem potreboval znanje slovenščine za izpit za državljanstvo. Gospa mi je jasno in praktično razložila, kaj potrebujem in sem izpit opravil od prve. Darko

Zagotovite si svoj termin že danes!
Prisrčno vabljeni!
Klikni za prikaz lokacije!

Ponudnik kupona

Zorica Zaklan s.p.
Poslovno svetovanje in prevajanje
Ljubljanska cesta 103,
1230 Domžale
Kontaktni podatkiKupi kupon

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.