0
Skupaj: 0 EUR + poštnina
    Košarica je prazna.
Na nakup
[[@LocationDropDown]]
Mobilna


Elektronika in računalništvo

Stolpi in škatle Gamingsuper
cena!
Ohišje Midi-Stolp ATX NOX NXINFTYNEON
72,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:3,5 Št:3

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi-Stolp ATX NOX NXINFTYNEON po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi-Stolp ATX z Napajalnikom CoolBox PCA-MPC24-1
39,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:3,5 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi-Stolp ATX z Napajalnikom CoolBox PCA-MPC24-1 po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi-Stolp ATX Hiditec KLYP PSU500
53,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:4 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi-Stolp ATX Hiditec KLYP PSU500 po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi Tower Micro ATX CoolBox M55
51,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:4 Št:5

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi Tower Micro ATX CoolBox M55 po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi-Stolp ATX NOX NXMODUSB
41,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:4 Št:2

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi-Stolp ATX NOX NXMODUSB po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Mikro ATX CoolBox COO-DGC-ENDLESS-0
84,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:4 Št:2

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Mikro ATX CoolBox COO-DGC-ENDLESS-0 po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi Tower Micro ATX CoolBox M660
52,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:4 Št:3

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi Tower Micro ATX CoolBox M660 po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi Tower Micro ATX / ATX Hiditec NG-VX
73,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:3 Št:2

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi Tower Micro ATX / ATX Hiditec NG-VX po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi-Stolp ATX z Napajalnikom CoolBox F200
34,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:4 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi-Stolp ATX z Napajalnikom CoolBox F200 po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje ATX z Bralnikom Kartic Hiditec V10 RGB
58,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:4 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje ATX z Bralnikom Kartic Hiditec V10 RGB po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi-Stolp ATX Hiditec KLYP
36,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:5 Št:4

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi-Stolp ATX Hiditec KLYP po najboljši ceni.

super
cena!
Ohišje Midi-Stolp ATX NOX NXHUMMERTGF USB 3.0
134,95€

Stolpi in škatle Gaming

Ocena:4 Št:3

Če ste navdušenec nad IT in elektronika, želite biti na tekočem z najnovejšo tehnologijo in ne želite zamuditi nobene podrobnosti, kupite Ohišje Midi-Stolp ATX NOX NXHUMMERTGF USB 3.

Vsak dan za vas pripravljamo atraktivne in vsem dostopne ponudbe izdelkov in storitev s popusti do 90%. Privoščite si potovanja, wellness, spa in fitness, kulinariko, kulturne ter športne prireditve, gledališke predstave, koncerti, jezikovni tečaji in izobraževanje po skupinskih cenah, s količinskimi popusti.

Positive SSL Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo Plačilo

Qualitas d.o.o.
Ljubljanska cesta 24b
4000 Kranj

Pomoč uporabnikom: 04 2367 550
med 8 - 16 uro

e-pošta: info@skuponi.si

Plačilo

SKUPONI mobilna aplikacija

Spremljaj nas na:

© Qualitas 2019, Vse pravice pridržane.